Ringen Trends 2022

6 Ringen trends 2022

Lezen 6 Ringen trends 2022 3 minuten Volgende Wat is de betekenis van mijn sterrenbeeld?

Ringen Trends 2022

Als specialist op het gebied van ringen kan Josephina Jewelry een goed advies geven over de actuele ringen trends. De winter breekt bijna aan dus we dragen weer winterse outfits en daar horen natuurlijk trendy sieraden bij! Een ding is zeker: deze winter zien we veel gouden ringen met opvallende edelstenen! Grote opvallende gouden ringen met edelstenen zijn de trend! We zullen de winter ringen trends van 2022 kort toelichten.

 1. Gouden Ringen

  De ringen trend van het moment is toch echt goud! Ook in 2022 blijven goudkleurige ringen het meest populair. Veel mensen zijn van zilveren sieraden overgestapt op het dragen van gouden sieraden. Goud geeft een luxe en warme uitstraling en staat prachtig bij veel gekleurde edelstenen. Wil je voor het eerst een gouden ring kopen online? Ga dan voor een gold plated ring. Zo kun je voor een relatief goedkope gouden ring kopen en kijken of het bij je past. Heb jij al veel gouden ringen? Investeer dan in 9 karaat ringen. 9 karaat ringen blijven altijd mooi en daar heb je een leven lang plezier van. Gouden ringen kun je later doorgeven aan je eigen kleinkinderen, creëer je eigen vintage sieraden!

 2. Vintage Style Ringen 

  Wie houdt er nou niet van de vintage look ringen? Helaas zijn echte vintage ringen niet voor iedereen betaalbaar. Maar gelukkig zijn er momenteel veel betaalbare ringen in vintage style te vinden! Creëer de perfecte vintage look met een ring van Josephina Jewelry.

 3. Stacking Ringen

  Je kan niet genoeg ringen dragen! Ring stacking is zeer populair. Voor degenen die niet weten wat stacking betekent een korte uitleg. Stacking betekent dat je meerdere ringen samen draagt. Dat kunnen meerdere ringen zijn om dezelfde vinger of juist om elke vinger een ring! Minimalistische ringen zijn zeer geschikt voor stacking, je kunt er makkelijk meerdere samen dragen om dezelfde vinger.

 4. Edelsteen Ringen

  Edelstenen zijn tijdloos en blijven altijd mooi. Een edelsteen ring is een goede investering omdat ze altijd in de mode blijven. Je kunt ze makkelijk op poetsen of schoon laten maken bij een juwelier. Je hebt ringen met edelstenen in alle maten en kleuren. Edelstenen hebben ook een geneeskrachtige werking. Kies een edelsteen ring die bij jou past omdat je deze mooi vind of op basis van de werking! 

 5. Statement Ringen

  Maak je outfit compleet met een statement ring! Draag je bijvoorbeeld een little-black dress? Kies dan voor een statement ring en steel de show! Een statement ring is een opvallende ring met bijvoorbeeld een grote edelsteen. Een statement ring kan ook een dikkere opvallende ring zijn zonder edelsteen.

 6. Minimalistische Ringen

  Ga voor klassiek en subtiel. Deze ringen zijn makkelijk te combineren. Minimalistische ringen zijn dunne ringen met of zonder steen. Deze ringen zijn ideaal voor stacking. Maar je kunt ze ook combineren een statement ring. Minimalistische ringen zijn de perfecte basics die iedere vrouw moet hebben!

Trendy ringen koop je bij Josephina Jewelry

Bij Josephina Jewelry vind je ringen volgens de laatste trends. Zoek je trendy ringen van sterling zilver, gold plated of 9 karaat ringen? Wij hebben het allemaal. Wij zijn gek op de vintage look en onze ringen zijn gemaakt in deze style met echte edelstenen. Wat is jouw favoriete trendy ring?