Kortingen & Actievoorwaarden

Welkomstkorting

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang direct 10% korting op je eerste aankoop bij Josephina Jewelry! Koop een ring met kortingscode! Gebruik de pop-up die verschijnt op je scherm bij een bezoekje aan onze website. Na inschrijving ontvang je direct de kortingscode in je e-mail inbox. Tip: check je ongewenste e-mail wanneer je geen bericht ontvangt.

Black Friday

Wil jij sieraden shoppen met Black Friday korting bij Josephina Jewelry? Koop een ring of ketting met Black Friday korting bij Josephina Jewelry. Black Friday staat bekend om shoppen met hoge kortingen. Josephina Jewelry heeft de beste deals en aanbiedingen en kortingen voor sieraden. Shop ringen, kettingen en pendants tijdens Black Friday met korting. Houdt onze sociale media in de gaten voor updates ;) Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Instagram om als eerste op de hoogte te zijn. Kun je niet wachten? Bekijk dan onze sale pagina.

Actievoorwaarden

  • Josephina Jewelry is ten allen tijden gerechtigd deze voorwaarden te wijzigen zonder eerdere aankondiging vooraf of nadere kennisgeving achteraf.
  • De korting kan niet worden verkregen op reeds geplaatste bestellingen en kan achteraf niet worden verrekend/met terugwerkende kracht worden toegepast.
  • Een kortingscode kan niet samen met een andere kortingscode gebruikt worden, ook niet bij kortingsacties. Bij het plaatsen van een bestelling kan slechts één kortingscode ingevuld en gebruikt worden.
  • Het is mogelijk dat Josephina Jewelry acties in haar webshop heeft waarbij u boven een minimale besteding van een X bedrag een (actie)product gratis ontvangt. Het actieproduct wordt dan met een waarde van €0,- aan de bestelling en factuur toegevoegd. Indien u artikelen van uw bestelling retourneert en het netto totaalbedrag lager uitkomt dan het vereiste totaalbedrag van de aanbieding, dan dient u het actieproduct binnen 14 dagen te retourneren. Mocht u dit niet doen, dan zal Josephina Jewelry een factuur sturen ter waarde van de originele prijs van het actieproduct. Josephina Jewelry behoudt daarnaast het recht om de restitutie van de waarde van geretourneerde product(en) te staken totdat het verkregen actie product geretourneerd is of totdat u het originele bedrag van het actieproduct heeft betaald.De minimale besteding gaat alleen over aankopen van producten, dit geldt niet op reparaties en toevoegingen. Een (actie)product wat u gratis ontvangt kan niet omgeruild worden voor goederen of geld. Het gratis ontvangen (actie) product heeft geen garantie. (Actie)producten worden uitsluitend gedurende een bepaalde periode uitgegeven en uitsluitend zolang de voorraad strekt.
  • Het is mogelijk dat Josephina Jewelry stapelkortingen hanteert. Dit betekent dat je bij een bepaalde orderwaarde een bepaalde korting ontvangt. Dat kan een kortingspercentage zijn of een kortingsbedrag. Indien u artikelen van uw bestelling retourneert en het netto totaalbedrag lager uitkomt dan het vereiste totaalbedrag voor het ontvangen van de korting kan Josephina Jewelry een lagere korting of geen korting toepassen en verrekenen met het terug te betalen bedrag. Voorbeeld: Orders boven € 50 ontvangen 10% korting, orders boven € 100 ontvangen 20% korting. Je plaatst een bestelling van € 110 dus je ontvangt 20% korting op je aankopen. Je retourneert een aantal items en je houdt voor € 55 aan items. Het kortingstarief is nu 10%. Wij zullen het verrekenen met het geld dat je terug krijgt van de geretourneerde items.