Verzending

Op werkdagen worden alle orders die geplaatst zijn voor 16.00 dezelfde dag verzonden. Sieraden worden verzonden met brievenbuspost, dus je hoeft hier niet voor thuis te blijven.

Nederland
Orders boven €49 worden gratis verzonden. Voor orders onder de €49 rekenen wij €3,95 verzendkosten.


Belgie & Duitsland
Orders boven €50 worden gratis verzonden. Voor orders onder de €50 rekenen wij €5 verzendkosten.

Europa
Orders boven €120 worden gratis verzonden. Voor orders onder de €120 rekenen wij €15 verzendkosten.

Wereld
Orders boven €250 worden gratis verzonden. Voor orders onder de €250 rekenen wij €30 verzendkosten.

Indicatie levertijden*

  Nederland

  1-2 dagen

  België & Duitsland

  3-5 dagen

*Let op dit is slechts een indicatie die kan afwijken van de werkelijkheid. Dit is afhankelijk van actuele drukte bij post- & pakketdiensten.

Retourneren

Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van je pakketje. Retourneren is op kosten en risico van de klant. Wij raden altijd aan om je pakketje retour te sturen als brievenbus pakketje met track & trace. Wanneer retouren niet bij ons aankomen, vragen wij je altijd een verzendbewijs te overleggen. Bewaar je tracking gegevens goed en volg je retour online met de tracking code, zodat je ons op de hoogte kunt brengen als je retour bezorgd wordt bij een ander adres of pakket punt.. 

Retouren worden alleen in behandeling genomen als ze in de originele staat en verpakking retour komen. Let op dat je ringen plat in het doosje legt, en dus niet rechtop in de inkeping steekt! In de inkeping kunnen ze plat worden gedrukt tijdens verzending! 

Gepersonaliseerde items kunnen niet geretourneerd of geruild worden.

Download ons retourformulier en voeg deze ingevuld toe aan je retour. Geen printer? Neem dan de gegevens van het retourformulier over op een briefje.

Retouren zonder retourformulier kunnen wij niet herleiden en deze worden dus niet in behandeling genomen!

Retour adres:
Josephina
Wilhelminastraat 184-H
1054 WT Amsterdam

Wanneer wij je retour in goede orde ontvangen hebben zullen wij binnen 14 dagen het geld terugstorten. Producten die gedragen, beschadigd of buiten de retour termijn van 14 dagen aankomen worden geweigerd door Josephina Jewelry.

Ruilen

  1. Wil je hetzelfde product ruilen voor een andere maat?
    Vul het retour formulier in en geef aan welke maat je zou willen hebben. Verpak de producten goed zoals hierboven aangegeven. Wanneer wij je retourzending binnen hebben zullen wij de nieuwe maat verzenden. Let op dit geldt alleen zolang de voorraad strekt. Indien de gewenste maat niet op voorraad is zullen wij contact met je opnemen per e-mail en het geld terug storten.
  2. Wil je het product ruilen voor een ander product?
    Plaats een nieuwe order en retourneer de producten die je niet wil hebben. Zodra wij je retour in goede order hebben ontvangen zullen wij binnen 14 dagen je retour terug betalen.

Ruilen/Retourneren of een item passen in Amsterdam?

Je kunt een afspraak maken om bij ons kantoor in Amsterdam langs te komen. Met een afspraak kun je alles passen en direct kopen of een bestelling ruilen. Neem contact met ons op via info@josephinajewelry.nl. Je mag natuurlijk ook een retour in onze brievenbus doen.