Retourbeleid

Je kunt je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren of ruilen.

Start hier je retour proces via ons retourportaal.

Retourkosten
Nederland: € 4,95
Europa & Verenigd Koninkrijk: € 9,95
World: € 19,95

Let op:  leg ringen altijd plat in het doosje. Steek de ringen dus niet rechtop in de inkeping, dan verbuigen ze met de post.

Het is de verantwoordelijkheid van de klant dat het pakket in goede orde wordt ontvangen (ook bij vermiste pakketten). De klant kan indien nodig met een verzendbewijs de retourzending aantonen. Producten moeten retour aankomen in de originele staat en verpakking. Ringen hebben een product tag, als deze los is van de ring kun je de ring niet meer retourneren. Een retour wordt terugbetaald op dezelfde wijze als betaald is voor de order.

Wil je 2 orders samen retourneren? Dat kan, meld er dan 1 aan via het portaal en doe er dan een briefje bij met (1) beide ordernummers (2) je wens (ruilen/retour). Allebei de orders moeten binnen 14 dagen na ontvangst retour zijn bij ons.

Maak je geen gebruik van ons retourportaal?
Doe er dan een briefje bij met je (1) ordernummer (2) wens: geld terug/ruilen voor maat. Anders kunnen wij je order niet herleiden naar jou en dus niet verwerken.

Retour adres:
Josephina
Wilhelminastraat 184H
1054 WT Amsterdam

Ruilen?
Dat kan bij artikelen van dezelfde prijs! Geef via het retourportaal aan welke maat je wil hebben. Zodra wij je retour ontvangen hebben zullen wij de gewenste maat kosteloos verzenden. Wil je een item van een ander bedrag? Plaats dan een nieuwe order en kies voor geld terug.

Terugbetaling
Retourzendingen worden binnen 14 dagen behandeld en terugbetaald op dezelfde wijze als betaald is voor de items. Dit gebeurt alleen wanneer items binnen de gestelde retour termijn van 14 dagen ontvangen worden in de originele staat en verpakking. Items die niet aan deze voorwaarden voldoen worden niet geaccepteerd. Items die betaald zijn met een giftcard, worden weer terugbetaald met een giftcard.

Ruilen/Retourneren of een item passen in Amsterdam?
Je kunt een afspraak maken om bij ons kantoor in Amsterdam langs te komen. Met een afspraak kun je alles passen en direct kopen of een bestelling ruilen. Neem contact met ons op via info@josephinajewelry.nl. Je mag natuurlijk ook een retour in onze brievenbus doen.