Glazen Boxen

Glazen Boxen

Ben je ook aan het opruimen geslagen tijdens de corona stayhome periode? Dan zijn we precies op het juiste moment met het lanceren van onze nieuwe collectie glazen bakken! Wegens succes zijn de glazen bakken terug in meerdere modellen! We hebben de glazen opbergers in zwart en goud. Ze zijn helemaal handgemaakt en perfect voor het opbergen van sieraden en kleine accessoires.

Glazen boxen voor sieraden & interieur

Wat kun je allemaal doen met glazen boxen? De mogelijkheden zijn eindeloos en we zullen je wat inspiratie geven. Je kunt de glazen boxen gebruiken als praktische oplossing voor het opbergen van sieraden of andere spullen in je slaapkamer of kledingkast. Je kunt de glazen boxen ook gebruiken als eye-catcher in je interieur en je huis ermee decoreren. Zo kun je de glazen box als display vullen met droogbloemen, kleine plantjes of kaarsen. Daarnaast zijn de glazen boxen ook perfect te gebruiken als vitrinekastje voor belangrijke spullen. De glazen boxen vind je op onze website binnen de categorie interieur. Hier vind je ook nog andere opbergers voor sieraden zoals een kettingen display en oorbellen display.

Glazen boxen als opberger voor je sieraden?

Wist je dat je sieraden minder snel verkleuren wanneer je deze opbergt in een glazen box? Wanneer je een glazen box gebruikt als sieradenkistje zorg je ervoor dat je sieraden niet zo snel verkleuren. Plaats de glazen box niet in de zon en zorg dat je de box dicht houdt. Wanneer je sieraden luchtdicht afsluit uit de zon zullen sieraden niet oxideren en blijven ze langer mooi! Lees alle tips over de verzorging van je sieraden.

De glazen box is praktisch & stijlvol!

Kies een glazen box die past bij je inrichting en geef je make-up tafel, slaapkamer of woonkamer een upgrade. Ben jij iemand die van gouden details houdt? Kies dan een gouden glazen box. Houd je meer van neutrale tinten? Ga dan voor een zwarte glazen box.

Wat kan ik een glazen box opbergen?

Wij adviseren het volgende:
1. Make-up, parfum en andere toilet artikelen, neem onze glazen organizer. Deze is ook geschikt om pennen en kantoor artikelen in op te bergen!
2. Voor sieraden is de glazen box met verdiepingen perfect.
3. Voor droogbloemen, kaarsen en andere kleine accessoires kun je het beste een rechthoekige glazen box nemen.

Bekijk hier het complete aanbod van onze sieradenopbergers.

Glazen Box inspiratie nodig?

Neem een kijkje op onze Instagram pagina voor dagelijkse inspiratie! Hier vind je inspiratie foto’s van zowel gouden boxen als zwarte glazen boxen in combinatie met onze sieraden!

Wij zijn benieuwd waarvoor jij onze glazen bakken gebruikt! Inspireer ons en tag @josephinajewelry of #josephinajewelry.