Zegelring met edelsteen

Zegelring met edelsteen

De werking van edelstenen Lezen Zegelring met edelsteen 3 minuten Volgende Glazen Boxen

De zegelring is terug van weggeweest! In de nieuwe zomer collectie van Josephina Jewelry vind je een aantal zegelringen met edelsteen. Combineer een zegelring met je andere ringen en creëer de perfecte ringparty!

Zegelring met edelsteen

Wat is een zegelring eigenlijk? Een zegelring is van oorsprong een  ring met een plat oppervlak waar een afdruk op staat. De afdruk kan een gravering zijn in het metaal of een afdruk in een steen. De afdruk is vaak een familiewapen en de ring wordt traditiegetrouw doorgegeven in families. Veelal adellijke families hebben deze traditie waarbij de ring generaties lang meegaat.

Wij hebben ons laten inspireren door traditionele zegelringen en een eigen variant gemaakt met edelsteen. Bij Josephina Jewelry zijn we gek op edelstenen en daardoor hebben we een aantal verschillende typen zegelringen ontworpen. We hebben op de platte kant van de zegelring een platte edelsteen geplaatst. We hebben zowel gouden als zilveren zegelringen met edelstenen. In de nieuwe collectie vind je zegelringen met Parel, Maansteen & Malachiet. Kies een edelsteen die bij jou past of omdat je deze mooi vindt!

Style je ringparty

Hoe draag je een zegelring? Wij vinden dat je nooit genoeg ringen kunt dragen, dus voor ons is geen enkele combinatie te gek! We zullen je een aantal styling tips geven over hoe je het beste zegelringen combineert met andere ringen.  Zegelringen worden traditioneel gedragen om de ringvinger of pink maar wij dragen de ring ook om de middelvingen en wijsvinger. Net wat je zelf het fijnste vindt!

Kies allereerst een signet ring die bij jou past. Hier vind je een overzicht van alle zegelringen.

1. STATEMENT LOOK

Je bent gek op grovere ringen met een grotere steen en maakt graag een statement look met chunky items. Ga dan voor de Signet Malachite ring of de Mother of Pearl Signet ring. Je kunt deze chunky ring alleen dragen of combineren met andere ringen met of zonder edelsteen. Deze look staat perfect bij een jeans, stoere veterschoenen en een basic T-shirt.

2. MINIMAL LOOK

Je houdt van subtiele minimalistische ringen en combineert deze graag met andere basics. Voor deze look hebben wij de subtiele zegelringen ontworpen! Neem de Tiny Signet ring of Moonstone Signet ring. Deze zijn goed te combineren met andere minimalistische ringen. Ze staan perfecte bij je every day look, maar kunnen ook goed gedragen worden tijdens een avond uit samen met een little black dress.

Bekijk hieronder enkele looks wanneer je van gouden ringen houdt!

Ben je meer fan van zilveren sieraden? Dan hebben we hier enkele looks met zilveren zegelringen.

Wil je persoonlijk styling advies? Dan kun je ons altijd e-mailen of een DM sturen via Instagram. Ben je op zoek naar meer ringspiration? Bezoek dan onze Instagram pagina voor eindeloos veel inspiratie!

Bovendien zijn wij benieuwd hoe jij onze sieraden draagt! Vergeet dus niet om Josephina Jewelry te taggen op Instagram.