Voor onze sieraden gebruiken wij de volgende materialen:

❖ Gold Plated Brass
Alle gold plated sieraden zijn gemaakt van brass. Brass is van zichzelf een goudkleurig metaal. Over brass komt een laag 14 karaats gold plating. Ten slotte krijgt het sieraad nog een speciale coating ter bescherming.

❖ Sterling Zilver
Alle zilveren sieraden zijn gemaakt van 925 sterling zilver. Sterling zilver is de beste basis voor zilveren sieraden en blijft altijd mooi.

❖ 9 Karaat
9 karaat sieraden zijn gemaakt van 37,5% puur goud en een mix van andere metalen. 9 karaat sieraden blijven altijd mooi goud van kleur en gaan een leven lang mee. 9 karaat is een betaalbaarder alternatief dan 14 karaat goud.

❖ 14 Karaat Goud

Onze massief gouden sieraden zijn gemaakt van 14 karaat goud. 14 karaat bestaat voor 58,5% uit puur goud en wordt gemixt met andere metalen zoals koper en zilver. Dit sieraad zal niet verkleuren en gaat een leven lang mee.

◈ Edelstenen

Edelstenen zijn natuurproducten, hierdoor kan de steen iets afwijken van de foto. Iedere edelsteen is uniek en heeft zijn eigen schoonheid.

Verzorging van je sieraden:

Gold Plated sieraden blijven het langste mooi als je ze niet in contact laat komen met chemische middelen zoals zeep, desinfectie middelen en parfum. De sieraden kunnen nat worden, maar om er zolang mogelijk van te genieten raden we aan ze af te doen met douchen, zwemmen en sporten. Dep sieraden altijd droog en leg ze niet nat weg. Het beste kun je sieraden opbergen in een doosje waar het donker en droog is.

Krassen en gebruikerssporen kunnen bij dragen van sieraden ontstaan en dat is normaal wanneer je ze elke dag draagt.

Bij een enkeling kan brass kan een effect hebben op je huid. Dat gezegd hebbende reageert iedereen anders op metalen.